טיפולי תאי גזע לחולי rp

דיון מתוך פורום  רשתית

14/04/2017 | 09:36 | מאת: טיפול תאי גזע ל rp

שלום קראתי על כך שיש בפךןרידה טיפולי בתאי גזע שנלקחים ממח עצם בעמוד השדרה ומאטשרים fda האם זהו פיתרון שכדאי לנסות ? העלות 20 אלף דולר אבל יותר חשוב מהכסף זה התועלת תודה

מצטער. לא מבין את השאלה

15/04/2017 | 19:52 | מאת: טיפולי תאי גזע לחולי rp

שאלתי היא - האם אתה ממליץ / מכיר את הטיפולים האלה בפלורידה ? האם יש תועלת וכדאי לבצע ?

מצטער- איני מכיר כזה טיפול באופן אישי. יש דיווחים בספרות - זה עדיין לא טיפול נפוץ. יש בארץ מוסד המתעסק וחוקר כאלו כיוונים - שווה להתעניים איתם "לראות" http://www.eyes.org.il/

מנהלי פורום רשתית