היפרדות זגוגית

דיון מתוך פורום  רשתית

29/05/2013 | 15:57 | מאת: גל

בעקבות טשטוש בראייה בעין שמאל והופעת כתם חום צף, נבדקתי וגילו היפרדות זגוגית. בהתחלה היה בעיקר כתם חום, לאחר יומיים הראיה נהייתה מטושטשת. אין הבזקים. איך אדע שהתהליך אינו מחמיר למשהו אחר (רשתית)? מה ההבדל בסימפטומים? זה לא כמו זבובים שקופים שניתן להתרגל אליהם (יש לי אותם מזמן) אלא בכתם המטשטש את הראיה. האם באמת המוח ילמד להתרגל? כרד נורא קשה לי להתנהל. תודה

שלום גל אתה צודק- קשה להבדיל בין הסימנים. לכן אנחנו ממליצים לפנות לבדיקה עם כל שינוי. בבדיקה קל יותר להבדיל. ו.......כן, קשה להתרגל אבל זה בסוף קורה

02/06/2013 | 10:31 | מאת: גל

מנהלי פורום רשתית