קארין

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

16/06/2016 | 01:58 | מאת: שי

שלום למומחים האם לתרופה קארין ישנן תופעות לוואי כמו בחילה שלשולים חולשה ועוד . תודה

כבכל טיפול תרופתי בנוסף לפעילות הרצויה של התרופה בזמן השימוש בה עלולות להופיע תופעות לוואי. קארין יכולה לגרום לכל תופעות הלוואי שציינת ועוד. אך חשוב לזכור שלא כל המשתמשים בתרופה חווים תופעות לוואי. לפני מתן טיפול תרופתי הרופא רושם את התרופה כאשר מעריך כי התועלת הצפויה מהטיפול עולה על הסיכון שבתופעות הלוואי. על מנת להקל על תופעות לוואי במערכת העיכול כמו שלשול או בחילה, מומלץ ליטול את התכשיר עם/אחרי הארוחה. רשימת תופעות לוואי מורחבת ודרכי התמודדות עמן ניתן למצוא בעלון לצרכן. בכל מקרה וחלה הרעה בהרגשתך במהלך הטיפול, יידע את הרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי