משחות לפטרת למיסיל ואגיסטן עם סטטינים ומדללי דם

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

21/05/2016 | 17:58 | מאת: אורנה

אני בת 51 .כבר שנה שאני נוטלת ליפיטור 20, קרטיה 100 ,פלאביקס 75,וציפרלקס 20 [10 שנים] . כבר חודשיים משתמשת במשחות לפטרת באצבעות הרגליים והידיים-לימסיל ואגיסטן ללא הטבה. העור מתקלף והפטרת מתפרצת שוב. האם התרופות שאני נוטלת מפריעות לפעילות המשחות? בנוסף התחלתי ליטול תוסף מזון- ביו 55 וזים קל .

לא ידוע לי על השפעה אפשרית של הטיפול התרופתי על פעילות המשחות. אם הטיפול לא יעיל דיו, מומלץ לפנות לרופא עור לבירור ומתן הנחיות להמשך טיפול.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי