חרדה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

01/01/2016 | 17:03 | מאת: מיקה

שלום, סבלתי מהתקפי חרדה,אז הפסיכולוג שלי נתן לי מרשם לתרופה פריזמה אני לוקחת אותה במינון של כדור ביום כל יום,לאחרונה התחלתי ליטול גלולות מסוג יאז וכיום חוויתי התקף חרדה. רציתי לשאול אם הגלולות יכולות לבטל את השפעת הפריזמה. חשוב לציין שאני לוקחת את התרופה במשך כחצי שנה ואת הגלולות במשך כחודשיים

הגלולות לא אמורות לבטל את ההשפעה של הפריזמה. עם זאת גלולות עלולות לגרום לעצבנות ולאי יציבות רגשית מסוימת. במידה והתופעה חוזרת על עצמה, מומלץ להיוועץ עם הרופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי