Hsn 100

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/11/2015 | 00:50 | מאת: לינה

שלום . אני בת 24 אחרי לידה שלישית יש לי נשירת שיער שתיתי ברזל ו גם רופאת נשים רשמה לי כדורים בשם Hsn100 יש לי כל הזמן רעב ועליתי ממש במשקל האם זה מהם ?

עלייה במשקל ורעב מוגבר יכולים להתרחש אחרי לידה. לא ציינת כמה זמן עבר מהלידה, אך גם נשירת שיער הינה תופעת ידועה וחולפת. התכשיר הינו תוסף תזונה וככזה המידע על בטיחותו, תופעות הלוואי שלו ויעילותו מוגבל ולכן איני יכולה לקבוע האם מדובר בתופעת לוואי של התכשיר או מסיבות אחרות.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי