הקשר בין כאבים במפשעה ללקיחת ויטמינים ותוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

10/08/2014 | 20:21 | מאת: אלעדי

שלום רב, לאחרונה התחלתי ליטול תוסף תזונה בשם Roots HR. לאחר 3 ימים של נטילתו,מתחילים לי כאבים במפשעה, בצד שמאל בלבד(כנראה ממקור לימפטי). אחר הפסקה הכאבים חדלים (בדרך כלל תוך יממה וחצי). הבחנתי בקשר לאחר שהמקרה חזר על עצמו בפעם השלישית. 1. האם הקשר אפשרי? 2. האם הדבר מעיד על תהליך לקוי בעיבוד הויטמינים ע"י הגוף שלי? 3. האם נדרשת פניה לרופא, ואיזה? 4. האם זה נורמאלי? תודה רבה מראש

מוצר זה אינו תרופה אלא תוסף תזונה. המידע בנוגע לבטיחות ויעילות תוספי תזונה מוגבל. חשוב לציין כי תוספי תזונה יש לקנות במקומות מורשים כדי להימנע מזיופים. איני יכולה לשלול קשר בין תופעת הלוואי לנטילת התוסף. התרחשות התופעה סביב מועד נטילת התכשיר והפסקתה עם הפסקת השימוש מעלים את הסבירות כי קיים קשר בין השניים. מומלץ לשקול את הפסקת הטיפול. במידה והכאב אינו עובר, יש להיוועץ ברופא.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי