תרופה TARGIN --Pregablin

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/09/2019 | 07:25 | מאת: גיא ברכה

שלום אני לוקחת את שתי התרופות בשעות קבועות בטעות לקחתי עד פעם targin הקדמתי ב 5 שעות במקום את הליריקה -Pregablin מה עושים איך להתנהג האם אפשר לקחת את הכדורים ביחד באותה שעה שלא יהיה בלבול ,או שזה חזק מידי תודה יש לי פריצת דיסק קשה

התכשיר Targin מכיל את החומרים הפעילים Oxycodone ו- -Naloxone והתכשיר Lyrica מכיל את החומר הפעיל Pregabalin. נטילת מנה כפולה של התכשיר Targin עלולה להוביל לתופעות לוואי של מינון יתר כגון קשיי נשימה, דופק איטי, נמנום, פגיעה בעירנות וחולשת שרירים. כמו כן, באופן כללי, שני התכשירים Targin, Lyrica משפיעים על מערכת העצבים המרכזית ושילובם עלול להוביל לדיכוי של מערכת העצבים המרכזית, פגיעה בערנות ודיכוי נשימתי. על מנת להפחית מהסיכון לתופעות לוואי אפשריות מהשילוב התרופתי מומלץ להפריד בין זמני נטילת התכשירים.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי