תופעת לוואי בנטילת תוסף של סידן +d

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

02/04/2019 | 10:04 | מאת: אסתי

היי.. לאחר בדיקת צפיפות עצם בדיקה שגרתית לחולי צליאק.רופא משפחה המליץ על סידן..לפני שעיין בתיק הרפואי החלטתי לקחת את התוסף ..עם לקיחה של כדור אחד בלבד ליום למוחרת הייתה לי יציאה עם דם האם התופעה קשורה לנטילת הכדור? אשמח לתשובה דחופה אסתי

תוספי סידן עלולים לגרום לתופעות לוואי שונות במערכת בעיכול, ביניהן עצירות. צואה קשה בגלל עצירות יכולה לגרום לדימום רקטלי. עם זאת, דימום רקטלי יכול להיגרם ממגוון סיבות, בהנחה כי הדימום ממשיך, יש לפנות לרופא בהקדם לבירור.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי