כאבים אחרי לקיחת תרופה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

09/02/2019 | 10:35 | מאת: יאסר

הייתי ממיון נתנו לי תרופת פרדניזון 20 ממ במימון 2 כדורים ×2 ביום לקחתי שני ימים ןלאחר כל הרגשתי כאבים בכל הגוף עם כאב ראש וגם הפרעות ישינה חוסר תיאבון וחולשה בגוף מאז עברו עוד שלולשה ימים ועדיין הכאבים ממשכים

כאבי ראש, הפרעות שינה והפרעות במערכת העיכול הינן תופעות לוואי ידועות לתרופה פרדניזון. תופעות אלה יכולות להשתפר או לחלוף לאחר תרופת הסתגלות לתכשיר. ככלל על מנת לקבוע קשר בין תופעות לוואי לתכשיר, יש לשלול קשר למצבי מחלה אחרים/תרופות נוספות. בכל מקרה, יש ליידע את הרופא בהרגשתך ולהיוועץ עמו על המשך טיפול. אין להפסיק את הטיפול ללא היוועצות עם רופא (הפסקת התרופה לרב אמורה להתבצע באופן הדרגתי).

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי