נגישות
נגישות

מעבר בין לפיטור לקרסטור

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

14/09/2018 | 09:03 | מאת: רם

שלום בן 47 עם אפלה אחרי שבץ מוחי, לאור כאבי שרירים ועייפות החליפו לי מלפיתור לקרסטור. מרגיש משונה לחץ בחזה ובילבול שאלתי האם לחפש תחליף לסטטינים?

לקריאה נוספת והעמקה

בלבול הינו תופעת לוואי אפשרית לטיפול בתכשיר. לגביי הלחץ בחזה – לא ברור לי במה מדובר, יש לפנות לרופא מידית לבירור.

מנהל פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי