זאלדיאר טיפול בכאבים לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

30/04/2018 | 19:51 | מאת: מרקו

האם שעתיים לאחר זאלדיאר ניתן לקחת משהו נוסף לכאבים אופטלגין או נורופאן או רוקסט + אם הכדור לא משפיע לאחר שעתיים

02/05/2018 | 14:16 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

Zaldiar הינו תכשיר המכיל PARACETAMOL במינון 325 מ"ג ו TRAMADOL במינון 37.5 מ"ג ומותווה לטיפול בכאב בינוני עד חמור. התכשיר ROKACET PLUS מכיל קפאין, קודאין ו paracetamol. לתכשיר Zaldiar פעילות אופיואידית אשר עלולה לדכא את מערכת העצבים המרכזית, ונטילתו בסמוך לקודאין עלולה להתבטא בעליית הסיכון לדיכוי מערכת העצבים המרכזית ודיכוי נשימתי, ולכן השילוב עם ROKACET PLUS אינו מומלץ. לא ציינת בפנייתך את הרקע הרפואי, את גילך ותרופות נוספות שנלקחות במקביל (אם ישנן). בהיבט של תגובות בין תרופתיות- ניתן לשלב את נטילת התכשיר עם nurofen או optalgin, אך יחד עם זאת מומלץ להיוועץ ברופא המכיר את הרקע הרפואי על מנת להתאים לך את מינון משככי הכאבים היעיל והבטוח עבורך.

02/05/2018 | 14:37 | מאת: מרקו

תודה רבה על תגובתך אני לאחר ניתוח של כריתת טחורים בשיטה הפתוחה אני לוקח כל בוקר קרדילוק 10 מ״ג וקודיובאן 160/25 ובערב גאנואט הכאבים ממש בילתי נסבלים לאחר הניתוח לפני כמה שנים עברתי ניתוח אוטופדי ברגים ופלטה בעצם הטיביה ולא כאב לי ככה אז לקחתי פעם ביום טרמאדקס 100 ושתי אופטלגין פעם ביום ולא היו כאבים

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי