כדור טרגין לכאבים בזרוע

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

18/02/2018 | 21:17 | מאת: הודי

שלום וברכה אני כבר 6 ימים סובלת מכאבים בזרוע שמאל מהכתף עד לאצבעות בשלושה אצבעות יש לי נימול (יש לי כאבים נוראים ברמה שאני לא מצליחה לישון) ניסיתי כמעט והכל זריקות ולטרן פעמיים כדורי איביפון וכדורי ארקוקסיה שום דבר לא עבד אליי עשיתי צילום ובדיקות דם הכל יצא תקין השאלה שלי היא האם אני יכולה לקחת כדור טרגין של 10? אשמח לתושבתך תודה רבה

21/02/2018 | 09:37 | מאת: ד"ר יהודית שטיינמץ

Targin, אשר החומר הפעיל המרכזי בו הינו Oxycodone , הינו תכשיר המותווה לטיפול בכאבים בינונים-חזקים, ודורש מרשם רפואי. יש לציין כי פורום זה מיועד למתן מענה בנושאים הקשורים לתופעות לוואי מטיפול תרופתי ואינו בא להחליף ייעוץ רפואי. ההחלטה על הטיפול במצבך תלויה בגורמים רבים- בהם האבחנה המדויקת, ההיסטוריה הרפואית, הגיל, מחלות רקע ותרופות נוספות הנלקחות במקביל (אם ישנן). יש לפנות לרופא לשם קבלת אבחנה וייעוץ רפואי.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי