שאלה על קלונקס....................

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

08/07/2017 | 01:22 | מאת: מישהי

בלילה לפני 3 ימים בלעתי 50 כדורי קלונקס (25 מ"ג). ישנתי 9 שעות אחרי זה, וקמתי יחסית בסדר. מלבד חוסר יציבות מסוים, עייפות וטשטוש קטן בראייה, הרגשתי בסדר. בכל זאת פינו אותי למיון והשאירו אותי ללילה. כל המדדים שלי יצאו בסדר. הפארמדיקים לא האמינו שלקחתי 50 כדורים. האם זה באמת עד כדי כך מסוכן?

Clonex, אשר החומר הפעיל בו הוא clonazepam, הינו תכשיר השייך למשפחת ה Benzodiazepines (BZ) , משפחת תרופות הפועלת על רצפטורים במוח ומשפיעה על מערכת העצבים המרכזית. במינון יתר של התכשיר, מתעצמים סימני דיכוי מערכת העצבים של התכשיר, הכוללים ישנוניות, בלבול, דיכוי נשימה ואף קומה. אין לעבור על המנה המותרת הנרשמה לך על ידי הרופא בשום אופן. לא ברור מפנייתך האם נטלת את הכדורים בטעות או במתכוון- אך יש לפנות מיידית לרופא המטפל לקבלת ייעוץ על מנת למנוע הישנות מקרה זה בעתיד.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי