מונורול - דחופות לקיחת התרופה

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

05/02/2017 | 14:31 | מאת: רוני

שלום רב אני סובלת מדלקות בשתן חוזרות. לקחתי מונורול כבר פעמיים בחצי שנה האחרונה. רציתי לשאול אם אני יכולה לקחת שוב את התרופה למרות שלקחתי אותה לפני 3 חודשים

החומר הפעיל בMONUROL הינו FOSFOMYCIN, אנטיביוטיקה המותווית לנטילה כמנה חד פעמית לטיפול בזיהום חריף ולא מסובך בדרכי השתן וכן למניעת זיהומים לפני פרוצדורות. אין מניעה לקחת את התכשיר כמה פעמים במידה ויש לכך אינדיקציה מתאימה, אך בד"כ כאשר הדלקת חוזרת או אינה משתפרת, יש לשקול טיפולים אחרים. תרבית שתן תוכל לסייע לזהות את סוג החיידק ואת רגישותו לאנטיביוטיקות, על מנת להתאים טיפול אופטימלי. יש לפנות לרופא על מנת להתאים לך את האנטיביוטיקה האופטימלית לטיפול במצבך.

07/11/2018 | 04:55 | מאת: יעל לוי

האם ניתן להשתמש במונורול לטיפול בטריכומוניאזיס?

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי