נואשתי מרופאי ילדים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/01/2001 | 06:08 | מאת: שלי

התינוק שלי בן חודש סובל מבעיות עיכול. הוא מתפתל תוך כדי ואחרי האוכל והבטן שלו משמיעה רעשים חזקים (הוא ניזון מסימילק סויה -איזומיל). הוא רוצה לאכול לעיתים תכופות ובנוסף לכל סובל מעצירות. מזה יומיים. הוא מנסה לעשות יציאה ולא מצליח. ניסיתי את שיטת המדחום, ניסיתי להוסיף לו מים מורתחים בן הארוחות ועדיין הוא מתפתל. מה לעשות? האם עצירות מתמשכת כזאת יכלה להיות מסוכנת עבור קטנטן כזה?

18/01/2001 | 12:21 | מאת: הרצל

אולי תתני לו מיץ שזפים מורתחים.

19/01/2001 | 18:31 | מאת:

שלי היקרה הבה ונעבור בעיה אחר בעיה 1.תינוק המתפתל וביטנו משמיעה רעשים והוא רעב עלול לסבול מאחת משלוש בעיות: א.רגישות לחלבון החלב ולסויה בעת ובעונה אחת ולכן כדאי לעבור מיד לכלכלה של נוטרמיגן! ב.יתכן שסובל הקטן מרפלוקס בין הקיבה לושט ולכן הייתי מנסה אחרי הנסיון עם נוטרמיגן לתת לו זנטק בסירופ כדי להפחית את חומציות הקיבה ! ג.לגבי העצירות המתפתחת כדאי להשגיח אם לאחר השינויים שעשית עדיין היא קיימת לעשות גם צילום בטן ריק ולבדוק אם לולאות המעי נפוחות או לא-במחשבה של מחלת הירשפרונג-! 2.אצל תינוק עצירות הינה תופעה נפוצה ולעתים עוברים מספר ימים עד אשר הילד מתרוקן-חשובה התגובה של הילד והאם הוא נינוח או לא!אך קודם לכן תנסי שלב אחר שלב ותוכלי להתיעץ אתי במקרה הצורך! בהצלחה