שאלות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/10/2009 | 15:02 | מאת: חסויה

שלום רב אמי כבת 50 סבלה מרפקולס וטופלה ולאחרונה היו לה שוב שריפה בבטן התחתונה ועשתה תבחין נשיפה ונמצא הילקובקר פלורי וטופלה עם כדורים וסותרי חומצה אך עדין לא עבר כיון שעדין שורף לה בבטן התחושה מלווה בתחושת חום גלי חום ואף חום מימה זה ?? היא עשתה בדיקת דם כימיה ןשקיעת דם והם תקינות אז מימה הבעיה ??? וחוץ מזה הרופא שלח אותה לעשות בדיקת fmf/? מהי הבדיקה הזו .? ומהי משקפת

25/10/2009 | 16:05 | מאת:

האם את מתכוונת אולי לשריפה בבטן העליונה?? כי הליקובקטר עושה תחושה כזו בבטן עליונה ולא תחתונה. אם התחושות באמת בבטן עליונה, צריך לחזור על הבדיקה, אולי החיידק לא נכחד. אם התכוונת לבטן תחתונה הכיוון הוא אחר. צריך להיבדק בדיקה גניקלוגית, us או ct של הבטן והאגן, וכו'. לגבי FMF - הנה קישור על הנושא: http://www.sheba.co.il/h/144/293 הרבה בריאות