בהמשך לטיפול...

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

22/04/2014 | 17:40 | מאת: נטע

מדובר בשלוש גרורות בכליה שקטנו מאוד מאז התחיל הטיפול בסוטנט. שתי גרורות שהיו בריאות נעלמו לגמרי.בלבלב שתי גרורות שקטנו והיום בסביבות 0.4ממ. בכבד שתי גרורות שקטנו משמעותית וגרורה אחת שהיתה 0.8 היחידה שגדלה ל10ממ.כל זה אחרי שנה עם הסוטנט. אשמח לחוות דעתך.בתודה גדולה

הכל נראה מצוין פרט לממצא בכבד. יחד עם זאת לא בטוח שמדובר שם בגרורה והייתי עושה בדיקה נוספת כגון MRI כדי לשלול אפשרות זו. בכל מקרה כדאי מעקב מסודר אצל רופא מומחה בתחום בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה