בדיקת target now

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

02/12/2013 | 21:48 | מאת: אירה

שלום רב האם בדיקות כ-target now, בדיקת ctc , בדיקת tumor profile עשויות לסייע בטיפול בסרטן כליה rcc? האם יש בדיקות אחרות בסגנון זה שעשויות לסייע בבחירת הטיפול המתאים לסרטן כליה rcc? המון המון תודה מראש

מתנצל על הזמן הרב שעבר טרם תשובתי, באופן ספציפי בRCC, אין כל כך משמעות לבדיקות הללו עקב העובדה שהטיפולים הקיימים כיום הינם טיפולים ביולוגים התוקפים את המנגנון הידוע של המחלה. לדעתי, לבדיקות הנוספות יש סיכוי מאד נמוך למצוא מנגנונים אחרים שהינם משמעותיים בהתקדמות המחלה ושטיפול ממוקד מטרה (אחר ממה שקיים) יוביל להצלחה טיפולית. בברכה דר ברגר

06/01/2014 | 19:28 | מאת: אירה

מנהל פורום סרטן כליה