אבחון מיפוי כליות

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

28/04/2013 | 11:06 | מאת: שלומי

אני מטופל בכליה הימנית בעקבות כאבים חזקים . נמצאה חסימה במוצא הכליה ואני מטופל בפתיחתה. בין יתר הממצאים שלא הסבירו לי עליהם- נצפו ציסטות בשתי הכליות .ציסטה קליפטית בקוטר 24 מ"מ ועוד ועוד לציין שחלה התדרדרות בכליה הימנית בתפקוד של 22% יש מה לדאוג מהציסטות? תודה

שלומי שלום, קצת קשה לענות על שאלתך בלי לראות את ההדמיה בעצמי. אני מעריך שאם אין פיענוח שתומך בממאירות קרוב לוודאי שאין חשד לסרטן כליה ולא נראה לי שאתה צריך לדאוג. בברכה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה