שאלה קשה ביותר....

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

30/03/2013 | 21:55 | מאת: אבישי

יש לנו במשפחה אשה חולת סרטן כליה גרורתית. היא מטופלת יל ידי אונוקולוג בצפון שלפי מה שהבנתי ממנה הוא עוזר לה מאוד. האם נראה לך שזה בסדר מצידי לקחת אותה לפגישה איתך??? יכול להיות שאתה קולגה למקצוע של אותו רופא , ואם זה יודע לו זה עלול לפגוע בו. קראתי עליך באינטרנט ומאוד עשה עלי רושם שאתה מאוד מקצועי. אנא האר את עיני כי כל יום חשוב לנו.

אבישי שלום, זכותו של כל חולה לחוות דעת שניה. אני באופן אישי מצייד את החולים שלי שמעוניינים בכך במכתב מסכם מסודר לטובת העניין. אינני מכיר הרבה אונקולוגים שנפגעים מכך שחולה שלהם פונה לחוות דעת נוספת.התפיסה של 'טובת החולה קודמת' נכונה גם כאן. בברכה וחג שמח דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה