תוצאות סיטי בטן

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

07/02/2016 | 20:59 | מאת: אורין

שלום, עשיתי היום סיטי בטן וכבר קיבלתי את הפענוח. בבקשה תעזרו לי להבין כתוב שם: בקורטקס האחורי של הקוטב העליון מודגם תהליך קורטיקלי במרקם הומוגני בקוטר 26*24 ממ. הנראה מקבל האדרה ומכיל אזורים המודדים שומן , התהליך מתאים לאנגיומיוליפומה קטנה. לציין בשלב המאוחר התהליך אינו מדגים שטיפה. השופכנים אינם מורחבים. מערכות מכשפות ושופכנים ללא הרחבה וללא פגמי מילוי. זה ממש מלחיץ לא להבין . תודה מראש על התשובה. אורין

זה אומר שלמפענח של הסי טי זה נראה כמו ממצא שפיר. המלצתי זה להמשיך לעקוב אחרי זה בUS בעוד 3 חודשים וחצי שנה ולראות אם זה גודל. אם כן אז לעשות CT חוזר ולהגיע לאורולוג ליעוץ

מנהל פורום סרטן כליה