סרטן הכליה קצת דחוף

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

10/03/2013 | 10:49 | מאת: אורלי

שלום לדר ברגר היקר כתבתי לך לפני זמן קצר ותודה על התשובה ובדעתי היה לטפל בבעית הכליה ולכרות את הכליה אלא מה הכירורג שניתח אותי לפני שלושה חודשים הציע לי לחכות עד שהפצע הניתוחי ירפא לגמרי ואז לטפל בכליה,אבל בינתיים ביומיים האחרונים אני רואה שיש לי דם בשתן ואני מאוד מודאגת מה זה יכול להיות? האם זה קשור לכליה כבר היה לי בעבר אחרי ניתוח גם דם כמו מחזור קל אודה לך לתשובה מה אני יכולה לעשות תודה מראש ויום טוב

אורלי שלום, דימום בשתן יכול להיות מסיבות רבות ומגוונות. הקשר לבעיה הכלייתית אפשרי אך לא בהכרח. פעמים רבות גם מדובר באפיזודה חד פעמית מסיבות שאינן מתבררות במידה והדימום נמשך אני ממליץ לעבור בירור אורולוגי מסודר לדימום. נראה לי שחשוב שתראי איש מקצוע גם עקב הלחץ בו את מצויה בריאות שלמה דר ברגר

מנהל פורום סרטן כליה