מה עושים ??????????

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

11/02/2015 | 20:59 | מאת: י.

אשתי עם סרטן כליה גרורתי מזה כמה שנים.היא מאוד מעריכה את האונוקולוג שמטפל בה ובצדק. מצד שני ניסיתי לשכנע אותה שנגיע אליך ליעוץ נוסף. היא מפחדת שהרופא שלה יפגע אם יוודע לו על כך.האם יש אפשרות שאקבע אליך עם כל המסמכים שלה.יש לי את הדרך קשר אליך.בתודה ממני וילדיי.

שלום רב, הרוב המוחלט של הרופאים האונקולוגים בארץ ובמיוחד אלה שמטפלים בגידולים אורולוגים מקבלים ומכבדים מאד את רצונם של המטופלים שלהם לשמוע חוות דעת נוספת. בברכה

מנהל פורום סרטן כליה