אולטרסאונד כליות ואדרנלים/יותרות הכליה

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

09/01/2018 | 20:05 | מאת: משה

שלום, אמי בת 78 סובלת כבר כמה חודשים מלחץ דם גבוה. לאחר כמה ניסיונות של שינוי הרכב התרופות שלא צלח. הפנו אותה לבצע סדרת בדיקות כאשר אחת מהן היא זו שבכותרת. בהמשך הפנו אותה למומחה ביתר לחץ דם. אני מבין שבאולטרסאונד הנוכחי יש איזשהו ממצא אולי טיפה מדאיג. אודה לך אם תוכל להסביר לי משמעות הדברים. אני מצרף קובץ עם התוצאות. תודה רבה

לא ראיתי את הקובץ. בכל מקרה, מה שכתוב אם ישנו חשד לממצא כלשהו, הדבר הנכון זה לעשות סי טי לאזור או MRI בברכה

מנהל פורום סרטן כליה