תוצאת סיטי בטן

דיון מתוך פורום  סרטן כליה

03/07/2014 | 11:51 | מאת: שרה

שלום רב האם אפשר לקבל יעוץ למי לפנות עם תוצאה כדלקמן. בקוטב העליון של הכליה הימנית הודגם תהליך תופס מקום אקזופיטי היפודנסי מוגבל היטב בקוטר כ-25 מ"מ התהליך מתאדר לאחר הזרקת ח.נ. בשלב מאוחר נמדד בצפיפות של 33hu. יש לציין כי בהשוואה לבדיקה קודמת מ-2010 התהליך מעט גדל בבדיקה קודמת קוטרו נמדד כ-21 מ"מ. לפי הנאמר בפענוח כל האברים תקינים פרט לממצא שציינתי. לאיזה רופא עלי לפנות להתייעצות אורולוג, אונקולוג. אנא תשובתך. והאם המצב נשצע קריטי. תודה על תשובתך בהקדם.

המצב איננו קריטי כלל ואת צריכה לפנות לאורולוג המןמחה בתחום להערכת מצב והחלטה על ניתוח בלפרוסקופיה בברכה דר ברגר

04/07/2014 | 09:19 | מאת: שרה

ד"ר ברגר תודה על תשובתך המהירה. הרגעת אותי קצת. המון תודה ושבת שלום שרה

מנהל פורום סרטן כליה