FUE ומגבלות

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

25/03/2014 | 01:12 | מאת: אוהד

שלום איך בוחרים את הוצאת השתלים ב-FUE בכמות בינונית ומעלה כך שלא יווצרו איזורים ריקים באיזור התורם? מבחינת מגבלות לאחר השתלה (FUE בפרט), אני מבין שמומלץ לא להרים דברים כבדים ולהמנע מפעילות ספורטיבית/גופנית/חדר כושר בשבועות הקרובים. האם זה כדי שלא למתוח את העור ולהפריע לתהליך ההחלמה? האם יש קשר להעלאת לחץ הדם? ולמה זה קשור ? תודה

08/04/2014 | 10:54 | מאת:

אוהד שלום, ד"ר שרון נמצאת בחופשה ותענה לשאלתך בהקדם, לאחר בדיקה מול צוות מומחים בלייזר קומפני מצורפת התשובה: בשיטת NHI אופן הוצאת הזקיקים מתבצע בפיזור על כל השטח התורם (בהתאם למצב הנתון של כל אחד ואחד) הקוטר איתו מבצעים את התהליך נע בין 0.7-1 מ"מ כך שלאחר הטיפול לא מורגש שום דבר , בשיטת ה- FUE התהליך מתבצע באופן כמעט דומה אך קוטר המיכשור גדול יותר. בביצוע פעילות גופנית בעומס גבוה (בעיקר הרמת משקולות), לחץ הדם עולה לערכים גבוהים מאוד ומשפיע על קליטת הזקיקים ולכן בשבועות הראשונים יש להימנע מפעילות ספורטיבית מאסיבית כדי לאפשר לזקיקים להיקלט באופן מיטבי. בברכה, ולה פוליקרפוב, יועצת לשיטת NHI לייזר קומפני