הסיכונים אם בכלל

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

18/02/2014 | 11:11 | מאת: חי

שלום. תהא אולי זו שאלה שעשויה להישמע מצחיק, אך אדרוש תשובה רפואית מקצועית ברשותך. האם אין סכנה של מחלות מסויימות כתוצאה מהתערבות גנטית? כלומר, הצמחת שיער במקום שאינו מיועד להצמיח יותר שיער, כלומר מלחמה נגד הטבע של הגוף. זה לא קשור לNHI, זו שאלה המתייחסת לכלל ההשתלות ואשמח לקבל חוו"ד רפואי. השיטה נשמעת נהדר ואכן אני אוסף את הסכום האחרון ומשתוקק להתחיל בטיפול..., שאלות נוספות: -מה קורה במצב שלאחר שנתיים נניח, הנשירה נמשכת ונהיים 'חורים נוספים' שלא היו ביום ההשתלה, האם ניתן לבצע ניתוח תיקון ולקחת שוב פעם שיער מהעורף כדי למלא את החור? -אם המילוי נעשה באיזור קטן יחסית של המפרצים, עד כמה הוא סמיך? במה זה תלוי? האם מתקבל שיער דליל יחסית או כהה וצפוף?

25/02/2014 | 12:10 | מאת:

רועי שלום, ניתן לבצע השתלה גם תחת טיפול ברואקוטן אבל צריך לקחת בחשבון שרואקוטן גורם ליובש בעור ועל כן עשוי להשפיע על קליטת הזקיקים באזור המקבל כמו כן טיפול ברואקוטן עשוי לגרום להדקקות השער ובכך להשפיע גם על צמיחת השער לאחר ההשתלה. הייתי ממליצה לך להתיעץ עם רופא עור בכדי להעריך את היתרונות והחסרונות שבהפסקת הטיפול ואז לקבל החלטה.

25/02/2014 | 12:30 | מאת:

חי שלום, התשובה הקודמת נשלחה בטעות... ולשאלותיך, השתלת שער בשיטת NHI היא השתלה של שער שהוא חלק מהגוף שלך ולכן אין חשש למחלות. כפי שאני רואה את התהליך מדובר בתהליך פולשני מינימלי שבעיני מייצג הרבה פחות התערבות בטבע הגוף בהשווה לתהליכים כגון הזרקת חומרים שונים לקרקפת או טיפול בכדורים שמשנים את הכימיה של הגוף. לגבי הצמחת שער במקום שאין בו שער, יש אנשים שאינם מתקרחים כלל האם זה לא טבעי בעיניך? אני חושבת שתסכים איתי שזה טבעי ממש כמו התקרחות גברית בגיל מסויים אבל כמובן יותר אסטתי... לגבי התקרחות עתידית וצפיפות, מתבצע תכנון קפדני של צורת ההשתלה שמתיחס לעתיד. התכנון כולל צפי של "מה יקרה בשנים הבאות" ובנית דגם אופטימלי להשתלה שימנע הוצרות "חורים" ויצור צפיפות נכונה. בענין זה הייתי ממליצה לך להגיע לשיחת יעוץ בכדי לקבל מענה אישי לשאלותיך שמיחס לנקודות שהעלת.