נשירת שיער

דיון מתוך פורום  השתלות שיער והתקרחות

10/12/2013 | 12:22 | מאת: מודאגת מאוד

שלום לפני כארבעה חודשים וחצי הופיעה נשירת שיער קלה יחסית שלא ייחסתי לה חשיבות אך ככל שהזמן עבר היא יותר ויותר התגברה עד כדי כל שהשיער נהפך להיות דק ודליל ואפילו הבהיר מעט. שמתי לב שבחודשיים האחרונים הופיעו חורים זעירים על כל ציפורני הידיים , פניתי לרופאת עור ששללה שמדובר באלופציה אראטה כי לטענתה ולטענת שאר רופאי העור שאליהם פניתי זה מופיע כקרחות אזוריות , ולא כנשירה דיפוזית. בחודש האחרון שמתי לב לסימני נשירה בגבות והריסים שנהפכו לדלילות יחסית מבעבר , על הגבות היו סימני קילוף ויובש גם באיזור המצח כולו ואפילו קשקשת על הגבות עצמו. הרופאה נתנה לי משחת אולקום לגבות ולריסים וטענה שאני עוברת לחץ ולכן הופיעו כל תופעות אלו... אם לא מדובר באלופציה אראטה אז מה זה עוד יכול להיות? אציין שבדיקות דם תקינות כולל ברזל, בלוטת התריס, אבץ ובי 12 כולל בדיקות הורמונים קורטיזון וכו... מה עליי לעשות דוקטור יקר?

12/12/2013 | 09:28 | מאת:

שלום רב, הבדיקות והברור שעברת נשמעים מקצועיים. יתכן והתופעות אכן קשורות לסטרס כלשהו שהגוף מגיב אליו ואז הדרך לאבחנה קשה וארוכה. הייתי ממליצה לך להמשיך בהתיעצות רפואית מקצועית שהתחלת בכדי להגיע לשורש הבעיה.