אקנה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

30/11/2012 | 15:40 | מאת: מלי

בתי בת ה-15 סובלת מאקנה. טופלה במשחת Duac שעזרה מאוד אך כיום לא ניתנת להשגה. רופא נוסף אבחן אקנה חריפה והציע טיפול דרך הפה עם רוקאטן. נשלחנו לערוך בדיקות דם שם להפתעתנו התגלה רמות נמוכות של המוגלובין (8.5) ועוד ערכים נוספים לא תקינים בספירת הדם. אני מניחה שכעת לא ניתן להתחיל בטיפול לאקנה עד שספירת הדם לא תהיה תקינה.

01/12/2012 | 10:39 | מאת: ד"ר צבי סגל

אני מציע לבדוק תחילה את סיבת האנמיה ולטפל בה . למיטב ידיעתי אין מניעה לטפל ברוא קוטן בעת אנמיה אך ההחלטה נתונה בידיו של הרופא המטפל בה

01/12/2012 | 10:45 | מאת: מלי

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה