מייק אפ לאקנה ..

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

03/07/2015 | 17:01 | מאת: דניאל

ראיתי שיש מייק אפ לטיפול באקנה, וגם הוא מסווה לי את הפצעים, נשמע לי טוב, מה את חושבת על זה ? כדאי לי לקנות ? ואני גבר, זה יראה כאילו שמתי מייק אפ על הפנים ? ראיתי את זה פה : http://www.ofracosmetics.co.il/Product/%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%90%D7%A4-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%A8%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%90%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%A4%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A4%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%A2%D7%95%D7%A8.aspx תודה מראש, דניאל .

03/07/2015 | 17:04 | מאת: דניאל

למקרה שהקישור לא עובד, זה התוכן והמידע שיש בו על המייקאפ הזה : מייקאפ מינרלי לטיפול באקנה, פצעונים ופגמי עור ACNE Treatment Loose Mineral Foundation חידוש אמיתי בעולם האיפור: מייקאפ טיפולי המשלב תכונות של טיפוח ואיפור. המייקאפ המינרלי מורכב ממינרלים טבעיים בלבד ומשולבת בו אבקת פרחים בעלת תכונות מלחחות ומרגיעות ותמצית פרופוליס לפעולת חיטוי אנטי דלקתית המונעת התפרצויות אקנה ומטפלת בפצעונים ובפגמי עור. המייקאפ החדש מוגש במרקם של אבקה מיקרונית הטחונה עד דק ליצירת כיסוי אחיד במרקם אבקתי. המרקם המעודן והדקיק משתלב בהלימה מושלמת עם העור וממלא נקבוביות וקמטוטים תוך כיסוי מלא של פגמים ופצעונים. המייק-אפ החדש לטיפול באקנה מתאים לעור צעיר ושמן אך גם לעור בוגר יותר הסובל מתופעות אקנה ופצעונים. הנוסחה העדינה מתאימה אפילו לעור רגיש. מרכיבי המייקאפ נבחרו בקפידה במעבדות המחקר של OFRA בפלורידה לאחר שנבחנו עשרות רכיבים טבעיים המטפלים בפגמי עור ובאקנה: כל הגוונים בסדרה לטיפול באקנה פועלים לניטרול מראה פצעונים, מסייעים בריפוי פצעונים ומניעתם, ומעניקים אחידות מופלאה לעור אקנתי. המייק אפ המינראלי לטיפול באקנה ובפגמי עור מוצע ב-6 גוונים התואמים את כל קשת גווני העור: Sahara – בז' לייט – מתאים לבהירות עור. Canyon– בז' מדיום – מעולה לבהירות עם עור שזוף. Colorado– בז' מדיום+ - מתאים לעור בגוון ביניים או שזוף קלות. Amazon– בז' כהה – מעולה לעור בגוון זית שזוף. Nevada– גוון קוקה –מתאים לכהות עור. Rocky– גוון קוקה+ – מעולה לכהות עור במיוחד וגם להצללות וחיטובי פנים.

03/07/2015 | 17:28 | מאת: אור

אל תלך רחוק יש כאן בארץ טיפול לאקנה שלא חלמת עליו ברמה עולמית. תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה האתר . תשמור במועדפים.

04/07/2015 | 17:00 | מאת: ד"ר מיכל מידן

OFRA הינה חברה טובה מאוד. חשוב לבדוק שעל המוצר כתוב שהתכשיר אינו קומדוגני.

05/07/2015 | 01:58 | מאת: דניאל

יהיה ניתן לזהות ששמתי מייק אפ ? זה תקין לשימוש. ? הוא לא יחמיר לי תאקנה ? אני שואל אם ניתן לזהות כי אני גבר ולא רוצה שיראו ששמתי מייקאפ .

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה