שערה בתוך העור כבר 4 שנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

31/12/2012 | 04:07 | מאת: ניצן

שלום, יש לי שערה (סביר להניח שכמה) בתוך העור באיזור המפשעה. הזנחתי את זה 4 שנים ועכשיו החלטתי שאני חייבת לטפל כבר. זה מעין בליטה קטנה עגולה מעל העור בגודל סנטימטר שיש לה שני "ראשים" של שערות. יש לציין שזה נראה אותו הדבר מהרגע שזה התחיל. אני כרגע גרה בחו"ל ואין לי גישה לרופא נוחה אז אשמח לשמוע אם יש פתרון שאפשר לטפל בבית, או אם זה לחלוטין מחייב רופא. תודה

31/12/2012 | 09:03 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותבת שלום יש צורך בבדיקת רופא כדי לאבחן ולטפל. בעיקרון אם אכן מדובר בשערה כלואה ניתן לחלץ אותה עם מחט סטרילית. בכל מקרה הטפול צריך להתבצע ע"י איש מקצוע מיומן קרי רופא

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה