פצעונים בפנים בגיל בוגר

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

29/12/2012 | 08:55 | מאת: ilai2005

בוקר טוב ד"ר סגל. אני בת 36, תמיד היתה לי בעיה בעור, אבל אחרי כמה שנים נטולות בעיות, ואחרי שני הריונות ולידות, הפנים שלי שוב מלאים פצעים, וזה ממש מרגיז. בעיקר בסביבות הסנטר ומסביב לפה, והם ממש לא נעימים ולא אסטתיים. האם יש איזשהו טיפול שאני יכולה לעשות? לחזור לרואקוטן ממש לא בא לי בגילי, אני מוכנה לעשות פילינג אם יש משהו שיכול לעזור עם זה. יש לי גם הרבה צלקות בלחיים ומסביב לפה, האם יש דרך להפטר מהן?

31/12/2012 | 09:04 | מאת: דר. צבי סגל

31/12/2012 | 09:08 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותבת שלום בעיתך מחייבת בדיקת רופא. יש צורך בברור כלל הפרטים הבריאותיים ממליץ פניה לרופא כדי להבין אם את מעונינת להרות כעת או בקרוב אם את נוטלת תרופות ומהן בנוסף יש צורך בבדיקה מפורטת כדי להחליט על אפשרויות טפול

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה