סבוריאה בקרקפת.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

26/12/2012 | 00:04 | מאת: גידי ל

אני סובל מסבוריאה בקרקפת שבאה והולכת. אני חופף פעם אחת כל יום ומשתמש בהד אנד שולדרס בשילוב עם אגיספור בין לבין. המצב יחסית בסדר. האם הטיפול שלי נכון או שאני צריך לא לחפןף כל יום?(יש לי שיער שומני).

31/12/2012 | 12:03 | מאת: ד"ר צבי סגל

אם השיער שומני כדאי להגדיל את תדירות החפיפה. יש תכשירים נוספים שניתן לשלב בהתאם לבדיקה שלך - על בסיס זפת וסטרואידים. דרושה בדיקת רופא עור

31/12/2012 | 12:03 | מאת: ד"ר צבי סגל

אם השיער שומני כדאי להגדיל את תדירות החפיפה. יש תכשירים נוספים שניתן לשלב בהתאם לבדיקה שלך - על בסיס זפת וסטרואידים. דרושה בדיקת רופא עור

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה