תוצאות בדיקה פתולוגית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

25/12/2012 | 14:45 | מאת: perla

שלום לקחות לי מדגם מהעור לביאופסיה חשד ל lichen spinulosus skin showing mild lichenification of the epidermis in the dermis mild periadnexal lymphocytic infiltate with keratin plug in the influndibular of the hair follicles the changes are consistent whit keratosis pilaris/lichen spinulosus level section were performed מה אומרת התוצאה תודה

31/12/2012 | 09:01 | מאת: ד"ר צבי סגל

התוצאה הפתולוגית רלונטית בהתאם לממצא הקליני. התיחסות מחייבת בדיקת רופא עור רצוי זה ששלח את הבדיקה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה