הרפס באיזור האף

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

23/12/2012 | 19:33 | מאת: מירי

שלום רב! לאחר כל הצטננות יוצא לי באיזור האף והשפתיים פצעים בתחילה שלפוחיות וזה יוצא בגדול ומתרפא קשה. שמעתי שיש אפשרות למנוע את הפצעים לפני הופעתם ע"י משחה. בפעם האחרונה ניסיתי למרוח על האיזור זובירקס ובכל זאת זה התפרץ חזק אפילו במקומות שבדרך כלל זה לא מופיע כמו מעל אף אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה על הפורום מירי

24/12/2012 | 22:47 | מאת: ד"ר צבי סגל

מירי שלום ניתן למרוח תכשיר נוגד הרפס עם תחילת הארוע ולחזור על המריחה 5 פעמים ביום לגבי זובירקס או כל שעתיים במקרה של FENLIPS אם ההתקפים קשים או קיצוניים ניתן לשקול טפול בכדורים לפי עצת רופא העור המטפל בך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה