צלקות בפנים .

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/12/2012 | 20:37 | מאת: עדנה

בעקבות טיפול בפנים בטיפול בפיגמנטציה נהיה לי סימני כוויות בפנים אני כבר חצי שנה אחרי טיפול והסימנים עדיין בפנים בשתי הצדדים מה שאני רוצה לדעת אם יש טיפול שיטשטש את הסימנים ? אני מאוד משתדלת לא לצאת מהבית בלי מייק אפ ובלי קונסילר.

21/12/2012 | 07:52 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותבת שלום התופעה שאת מתארת קרויה פיגמנטציה שאחרי דלקת POST INFLMMATORY HYPERPIGMENTATION זו בעיה קשה לטפול . בכל מקרה דרושה בדיקת רופא ואבחון מדויק כדי לבחון אפשרויות סיוע

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה