פתח תקוה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/12/2012 | 16:52 | מאת: pninit

זה עתה קראתי מאמר המדבר על טיפול בלייזר ל"ריענון" עור הפנים במקום פילינג עמוק. להורדת כתמי זמן,כתמים ,כתמי גיל,עקבות אקנה וכו'. האם ניתן לבצע זאת בגילי ? 62 האם הנושא מסןבסד ע'י הכללית? הכיצד ניתן ואיפה ניתן לבצע זאת? וכמובן, עלות , כמה הנושא עולה עם השתתפםות קופה ובלי? סליחה על השאלות הרבות, מאוד מעניין ומעוניינת ...תודה מראש

21/12/2012 | 20:02 | מאת: ד"ר צבי סגל

פנינת שלום הטפול בהחלט יכול לסייע לכתמים, צלקות אקנה וקמטים. הטפול אינו מסובסד על ידי הכללית ומתבצע במלר"מ איכילוב. הטפול מתבצע באופן פרטי. עלותו תלויה בטפול שיבחר ובתכנית הטפול שתקבע אחרי ייעוץ רופא. תוכלי לפנות שבוע הבא ללי בטלפון 0527360470

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה