כתמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

19/12/2012 | 15:26 | מאת: שלום רב

הנדון: עור שחום (סוג: שומני),עם כתמים כהים בפאות,ובסנטר,ככל הנראה כתמי שמש,אני לא מספיק מבינה בזה כדי לדעת מה יכולות להיות הסיבות,את זה אמור לדעת רופא עור שיביט בי. הייתי אצל מומחה הוא אמר שלאנשים בעלי גוון עור כהה ישנה נטייה לכתמים בפנים,כן פיגמנטציה,ואמר שייתכן שזה גם נבע מהשמש. הוא אמר שלדעתו אין פתרון להסרת כתמים ושאצטרך לחיות עם זה. הוא הוסיף ואמר שיש אפשרות של הסרה בלייזר אך שהכתמים עלולים לחזור, את דבריו סיכם בכך שאמר שאני עלולה לשפוך כסף רב ולא למצוא פתרון לבעיות אילו,מבלבד שיפור קל בלבד ולא משמעותי. מה יש לך לומר על הנדון? אשמח לשמוע,ואשמח להפטר מן הכתמים תודה רבה לירון.

22/12/2012 | 18:04 | מאת: ד"ר צבי סגל

לכותב שלום האינטרנט אינו תחליף לבדיקה בעין. הפרטים שציינת חשובים אך אינם מספיקים לקביעת אבחנה של הבעיה ובודאי אינם מאפשרים טפול. אני מציע להבדק שנית.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה