דלקת סבוראית

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

18/12/2012 | 16:15 | מאת: ריקה

יש לי תינוקת בת חודש שאובחנה כסובלת מדלקת עור סבוראית רציתי לדעת מה ניתן לעשות כדי להקל על הסימפטומים שמלווים בפריחה בפנים וקליפה בראש ובפנים. אבל לא משהו סטרואידי ובנוסף אני מניקה האם אני צריכה להוריד מזונות מסויימים כדי לא להחמיר את התופעה.

22/12/2012 | 18:11 | מאת: ד"ר צבי סגל

שלום ריקה לצורך מתן טפול יש לבדוק את בתך . איני יודע על פתרונות תזונתיים לבעיה. יש לזכור כי העיה לרוב חולפת מעצמה. על ידי מניעת האפשרות לתת תכשירים סטרואידיים מהרופא את מצמצמת דרמטית את האפשרות שלו לסייע לך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה