אקנה וטיפול בו.

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

16/12/2012 | 16:22 | מאת: יוני

שלום רב. אני מעוניין לדעת האם יש טיפול באקנה שאינו מכיל חומרים כמו קורטיזון ואחרים שיכולים לקמט לי את הפנים או כל חומר אחר שהוא לא תורם לי מאד לעור. ובכלל, האם שימוש בחומרים שכאלו הוא זמני והאקנה נעלמת, או שמא זה תמידי. תודה.

21/12/2012 | 07:33 | מאת: ד"ר צבי סגל

שלום יוני לאקנה יש בהחלט אפשרויות טפול ע"י תכשירים שאינם גורמים נזק ואינם מכילים קורטיזון. הטפול תלוי בחומרת המחלה שמחייבת בדיקת רופא. לא ניתן לבטיח תוצאות לצמיתות אך חלק מהתכשירים מאפשרים השגת הפוגות ממושכות ושפור דרמטי עד העלמות הנגעים.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה