בעייה עם גירודים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

28/11/2012 | 22:37 | מאת: נתי

שלום רציתי לבקש עזרה בבקשה .... יש לי למעלה משנה וחצי בעייה של גירודים בכפות רגליים וכפות ידיים בעיקר בשעות הערב שאני נמצא במנוחה לאחר העבודה במשך הזמן שהתחילו הגירודים הלכתי לקופת חולים לכמה רופאי עור כל פעם נתנו לי משחות ושמשחות לא עזרו נתנו לי כדור נגר אלרגיות וכלום לא עוזר והגירודים עדין ממשיכים ולפעמים אני מגיע למצב שמרוב שאני מגרד אני פוצע .... אין לי מבחינה ויזואלית משהוא שניראה שונה כמו פיטרייה או כל שינוי אחר בעור הכל ניראה רגיל כפות רגליים חלקות והכפות ידיים אותו הדבר לא רואים שיש משהוא שניראה לעין בבקשה אם תוכל לעזור או להגיד לי לאן לפנות ואם זה קשור לעור אשמח על העזרה תודה...

29/11/2012 | 08:43 | מאת: ד"ר צבי סגל

שלום נתי גרד ממוקד הקיים רק שעות מסויימות ביממה יכול להיות ביטוי לתהליך אלרגי כמו URTICARIA או ANGIOEDEMA . מציע בדיקת רופא אלרגיה ובדיקה של רופא עור בזמן שיש פריחה משמעותית בברכה דר. צבי סגל

29/11/2012 | 22:27 | מאת: נתי

הבנתי ואני ילך ויבקש את הבדיקות האלה רק רציתי לשאול לגבי הפריחה כי שיש לי את הגירודים אין פריחה או משהוא שניראה לעין פשוט רק מגרד בעור אז הכוונה יש פריחה משהוא לא ניראה לעין?

30/11/2012 | 22:51 | מאת: ד"ר צבי סגל

לא משנה את המלצתי. אני מציע שתפנה לרופא אלרגיה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה