שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

27/10/2014 | 12:41 | מאת: לי

בת3 38 בריאה בדר"כ יש לי כבר הרבה זמן בעור של קצה האצבעות חריצים , ז"א קרוב לציפורן,בתחילת התביעת אצבעות של 2 האגדולים +אצבע ימין בלבד ישנם בעור חריצים , מן פסים- מז זה? ועוד משהו..בציפורני הרגליים כנראה מהלק הציפורניים הצהיבו..יש לזה טיפול?

29/10/2014 | 10:47 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, סדקים בכפות רגליים והצהבה של הציפורניים עשויים להיגרם מפטרת. יש להשלים משטח ותרבית מהעור וכן מהציפורניים. ממליצה לפנות לרופא עור לבדיקה קלינית והפניה לבדיקות הנ"ל

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה