דיפרוסאליק + מינוקסי

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/09/2014 | 09:30 | מאת: דנה

רופא עור איבחן לי דלקת בקרקפת וסבוריאה ורשם לי דיפרוסאליק ומינוקסי. כשקראתי את העלון של המינוקסי שמתי לב ש: א. כתוב שם שהתכשיר מיועד *רק* לנשירת שיער הנגרמת מסיבה תורשתית. ב. כתוב שלא להשתמש בתכשיר אם מתשמשים בעוד תכשיר לטיפול בקרקפת. אני רק רוצה לוודא שוב שאין בעיה עם השילוב של שני התכשירים לפני שאני מתחילה להשתמש. תודה.

13/09/2014 | 17:28 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, למיטב ידיעתי, טיפול במינוקסי אינו מיועד לסבוראה של הקרקפת אלא לנשירת שיער בלבד. לגבי השילוב בינהם ממליצה לשוחח עם החברה. אני לא נוהגת לשלב את הטיפול הנ"ל, אך לא ידוע לי על התווית נגד. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה