קומודונים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/12/2012 | 23:31 | מאת: שלי

כבר הרבה שנים שאני סובלת מהופעה של קומודונים בעור הפנים. בתקופה הארוכה שהשתמשתי בגלולות היה שיפור, כאשר הפסקתי את פעילות ההורמונים זה חזר. גם לאחר ניקוי אצל קוסמטיקאית למחרת כבר מתחילים לצאת חדשים. יש לך הצעה בשבילי מלבד רואקוטן?

10/12/2012 | 10:25 | מאת: ד"ר צבי סגל

שלום שלי בעיתך דורשת עיון מדוקדק בתרופות שקבלת ובתרופות שאת רוצה או מוכנה לקבל. איני מבין מדוע את שוללת לחלוטין רואקוטן כאשר טפולים אחרים נכשלו. בכל מקרה יש להתיעץ עם רופא שמכיר אותך ומסוגל לבדוק אותך

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה