אלופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/12/2012 | 11:53 | מאת: שואלת

שלום רב, קבלתי תוצאות של ביופסיה בקרקפת, אודה מאד לקבלת הסבר (במידת האפשר מפורט על כל סעיף): skin showing nonscarring alopecia with mild perivascular and perifollicular lymphocytic infiltrate, compatible with alopecia areata. fungal spores and present in the stratum corneum. כיוון שהנושא מאד מלחיץ אותי אשמח לדעת: - רשום התאמה לאלופסיה אראטה - האם בהכרח אומר שזה הממצא? - מה משמעות נושא הפטריה? - האם זה אומר שהממצא אקוטי או לכל החיים? - האם הבדיקה אמינה או שכדאי לבצע פעם נוספת? - האם קיימות בדיקות דם שיכולות לאשש או להפריך את הממצא? - הנשירה שלי לאורך שנים וללא צורה של תלאים כמו שקראתי, האם יכול להיות שטעו? תודה רבה וסליחה על אורך ההודעה, הנושא מאד מפחיד.

10/12/2012 | 10:21 | מאת: ד"ר צבי סגל

לשואלת שלום שאלותייך חשובות ונכונות אך התשובה להן צריכה להנתן על ידי הרופא המטפל בך. בידיו שלל הנתונים הוא מכיר אותך ואת תגובותייך. אין ביכולתי לענות על הפרוט הספציפי לבעיתך. אנא פני לרופא עור שיטפל בך או במידה ולא קבלת מענה מלא פני לחוות דעת נוספת.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה