אדמומיות בפנים לחצי שעה-ונעלמת

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/12/2012 | 09:43 | מאת: לי

אני בת 27, ומופיע לי עיגול קטן נפוח ואדום על לחי שמאל ובשפה העליונה בצד ימין- שתי הנקודות הן תמיד בדיוק באותו מקום, באותו גודל. אני מתחילה לחוש עקצוצים קטנים, המקום מתנפח ונהיה אדום-ולאחר חצי שעה לערך הכל נעלם כאילו לא היה. בעבר זה היה מופיע בערך פעם חודש, אך כעת התדירות עלתה לממש כל ערב.מה זה יכול להיות? פניתי לרופאת עור שטענה כי אין מה לעשות כיוון שהאדמומיות נעלמת אחרי חצי שעה ואין מה לדאוג.

10/12/2012 | 10:11 | מאת: ד"ר צבי סגל

אחר שתופעה עורית מציקה מחייבת בדיקת רופא אני מציע לתאם עם הרופא שלך התיצבות מידית בזמן שהתופעה קיימת (ללא תור) כדי לאבחן ולטפל.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה