פוליקוליטיס - די דחוף...

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

11/12/2016 | 12:31 | מאת: שאול.

תודה רבה על זמנך ועזרתך, אין כמוך! בקשר לנגע פוליקוליטיס, ביררתי את עניין תכשיר הדרמקס, (רוקח בית מרקת קופ"ח ופארם) והבנתי שהוא סבון לעור בלבד, ולא שמפו (אין שמפו)., האם ניתן יהיה לחפוף את השיער עמו גם ללא כל בעיה. ומה הפרק זמן שצריך להקציב לו מיום הטיפול. והאם במידה ולא צולח, אנטיביוטיקה היינה המוצא האחרון, ואין שום דבר אחר שיוכל לעזור לי בעניין זה חוץ מזה? שוב, אין מילים על עזרתך הכנה והנדיבה!! תודה מראש!!

13/12/2016 | 17:18 | מאת: ד"ר מיכל מידן

ניתן לנסות לחפוף עם דרמקס, אך במידה ויש גירוי כדאי להפסיק. כאשר טיפול מקומי לא עוזר אז האפשרות הבאה היא טיפולים בכדורים, בדר"כ אנטיביוטיקה ממשפחת הטטרציקלינים . בהצלחה!!!!

14/12/2016 | 14:33 | מאת: שאול.

היי לאחר בירור על הדרמקס, ע"י רוקחי בית מרקחת פארם וקופ"ח הבנתי שהוא סבון לעור בלבד, ולא שמפו שיער, אין שמפו דרמקס. האם ניתן יהיה לחפוף את השיער עמו גם? ומהו פרק הזמן שצריך להקציב לו מיום הטיפול? תודה.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה