משחת סאנאקטיק

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

02/11/2016 | 23:39 | מאת: אלבס חנה

שלום קיבלתי היום את המשחה הנ"ל בגלל 2 כתמים מעל השפה . הרופאה אמרה שאני צריכה לטפל כי זה יכול להפוך לסרטני בעבר בעלי קיבל משחה בגלל נגע באף שגרמה לו לפצע מחריד. האם המשחה הזאת מאותה משפחה? תודה חנה

03/11/2016 | 19:53 | מאת: ד"ר מיכל מידן

שלום, החומר הפעיל בג'ל סאנאקטיק הוא דיקלופנאק 3%, זוהי תרופה נוגדת דלקת שאינה סטרואידית המשמשת כנוגד כאב ודלקת. כמו כן, משמשת לטיפול בנגעים טרום סרטניים. בניגוד לתכשירים אחרים , תכשיר זה אינו גורם גירוי. משך הטיפול 3 חודשים פעמיים ביום. לגבי התכשיר שטופל בעלך, איני יודעת את שמו ולכן איני יכולה לענות על שאלתך. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה