התגוננות מפני חשיפה לשמש - ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עור - דרמטולוגיה

07/05/2024 | 11:41 | מאת: לורן

שלום, בשעות הצהריים הילדים משחקים בחצר הגן וחשופים לשמש. קרם הגנה אינו אפקטיבי בצהריים כאשר אני שולחת את הילד לגן בבוקר - האם יש פתרון אחר בו ניתן יהיה להתגונן מנזקי הקרינה? כידוע הללו מצטברים והילדים עוד צעירים מאוד. תודה!

היי קרם הגנה spf 50 עם גוון נותן מענה והגנה למרבית אורכי הגל בקרינת השמש. כמובן שימוש בכובע רחב שוליים/ שרוולים ארוכים במידת הניתן בהצלחה

09/05/2024 | 14:38 | מאת: לורן

תודה אבל זה בדיוק העניין - קרם שנמרח בבוקר לא יהיה אפקטיבי בשעות הצהריים

18/05/2024 | 20:18 | מאת: מור

תשתשמי ב Avene Intense Protect 50 גם מריחת בבוקר תחזיק עד הצהריים ומעבר לכך.

מנהל פורום רפואת עור - דרמטולוגיה